Στην αντεπίθεση ο Θεόδωρος Πάγκαλος

«Μου ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να πω ότι έκανα χιούμορ», λέει περνώντας σήμερα στην αντεπίθεση ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τα όσα αποκάλυψε περί παρακολούθησης Αμερικανών πρέσβεων από την ΕΥΠ. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος αρνήθηκε, γιατί δεν μπορούσε να γελοιοποιηθεί και πως όσα δήλωσε τα ξέρουν πολλοί, ενώ σχολιάζοντας το σάλο που προκλήθηκε αναρωτήθηκε
«γιατί να είναι η Ελλάδα πάντα θύμα», αλλά και γιατί στη διαμάχη για τις παρακολουθήσεις της NSA να είμαστε με τους Γερμανούς. Στη σκιά των αποκαλύψεων για τις αμερικανικές παρακολουθήσεις της NSA και των δηλώσεων Πάγκαλου, καταθέτει από το πρωί ενώπιον της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεόδωρος Δραβίλας.

Πάντως, την έντονη ενόχληση πολλών βουλευτών προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι ο κ Δραβήλας προσήλθε συνοδευόμενος από τρεις συνεργάτες του, των οποίων αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα.

Μετά τις αντιδράσεις, οι τρεις αποχώρησαν από την αίθουσα.

Μεγάλη η δυσφορία των Ευρωπαίων πολιτών για τις εκτεταμένες παρακολουθήσεις της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters σε διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

«Νομίζω ότι σαφές ξεπέρασαν τα όρια όσον αφορά την παρακολούθηση της Άγκελα Μέρκελ», δηλώνει χαρακτηριστικά κάτοικος του Βερολίνου.
Keywords
Τυχαία Θέματα