Στη Δικαιοσύνη για διακεκριμένες φθορές

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έχουν οδηγηθεί οι 9 συλληφθέντες για το χθεσινοβραδινό περιστατικό στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό.
Η αστυνομία επενέβη κατά τη διαμαρτυρία που πραγματοποιούσαν δεκάδες άτομα, όταν άρχισε να εκπέμπει ξανά από αναλογική συχνότητα ο πομπός της ΕΡΤ. Οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους αλληλέγγυοι των εργαζομένων της ΕΡΤ και μία δημοσιογράφος της ΕΡΑ,
κατηγορούνται μεταξύ άλλων για διακεκριμένες φθορές κατά δημόσιας περιουσίας και διατάραξη ασφάλειας επικοινωνιών, ωστόσο οι ίδιοι αρνούνται ότι έθεσαν σε λειτουργία τον πομπό.

«Δηλώνουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους πολίτες που με αυθαίρετο και βίαιο τρόπο συνελήφθησαν χθες στον Υμηττό» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ,

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τον ενδιάμεσο φορέα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων που είναι την Παρασκευή 2 Αυγούστου ενώ αναμένεται μετά απο συμφωνία που έχει κάνει ο διαχειριστής του φορέα απο 5 Αυγούστου να μεταδίδονται επιπλέον προγράμματα.
=
Keywords
Τυχαία Θέματα