Στα ΚΕΠ οι Αθηναίοι για τα προβλήματα με ΔΕΗ

Διεύρυνση των δικαιούχων οικιακού κοινωνικού τιμολογίου προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 "Οι άνεργοι του 2013, αλλά και εκείνοι με μειωμένο εισόδημα εντός του 2013 θα μπορούν υποβάλλοντας μια σχετική υπεύθυνη δήλωση στη ΔΕΗ να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και να μην τους κοπεί το ρεύμα". Διαφορετική η θέση του από αυτή του υπουργού Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη για το κόστος επανασύνδεσης εκείνων που

έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Όπως είπε ο κ. Κεδίκογλου, θα το επωμιστούν κλιμακωτά οι υπόλοιποι καταναλωτές, ανάλογα με την κατανάλωση ρεύματος.
Σταεπτά σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη,του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να προσέλθουναπό αύριο και έως την ερχόμενη Τετάρτη18 Δεκεμβρίου οι οικονομικά αδύναμοιπολίτες του δήμου Αθηναίων πουαντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ. Οιδημότες, που από την 1η Νοεμβρίου έχουνενταχθεί στις κοινωνικο-προνιακές δομέςτου δήμου, θα πρέπει να προσέλθουν μετην ταυτότητά τους και το λογαριασμότης ΔΕΗ. Τα στοιχεία θα συλλέξει ο δήμοςΑθηναίων και στη συνέχεια θα τα προωθήσειστην ΔΕΗ προκειμένου να γίνει επανασύνδεσητου ρεύματος. Τηνίδια διαδικασία με το δήμο Αθηναίων θαακολουθήσουν και άλλοι δήμοι της χώρας.

Τηνίδια ώρα, ευθύνες στη ΔΕΗ για το αλαλούμπου έχει δημιουργηθεί σχετικά με τοποιοι είναι οι πολίτες που χρήζουνβοήθειας και τους έχουν κόψει το ρεύμαεπιρρίπτει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ΚώσταςΑσκούνης. Ο κ. Ασκούνης καταγγέλλειτη ΔΕΗ οτι δεν δίνει τα στοιχεία προςδιασταύρωση, επικαλούμενη προσωπικάδεδόμενα. «Κανένα νοικοκυριό δενπρέπει να μένει χωρίς ρεύμα και θέρμανση.Πρέπει να δοθεί άμεσα, συνολική λύσηστο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδεςσυμπολίτες μας και όχι ημίμετρα»,σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα