Στα ίχνη των εκτελεστών του βενζινοπώλη

Σε 4 αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας, αποδίδει η αστυνομία τη δολοφονία, με σκοπό τη ληστεία, ενός 45χρονου πρατηριούχου υγρών καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας, λίγο πριν το τέλος τής περασμένης χρονιάς. Ήδη, η αστυνομία με τα διάφορα ευρήματα, τα οποία είχε εντοπίσει, αναζητεί ως υπεύθυνους τρεις 28χρονους και έναν 24χρονο, καθώς φέρεται να πυροβόλησαν τον 45χρονο υπάλληλο τού πρατηρίου, ο οποίος αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα. Μέσα στο γραφείο τού πρατηρίου, οι δράστες πυροβόλησαν 4 φορές και σκότωσαν τον 45χρονο, ο οποίος βρέθηκε λίγο αργότερα από κατοίκους τής περιοχής, μέσα σε

μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία, οι συγκεκριμένοι δράστες, προηγουμένως, είχαν ληστέψει ένα ζευγάρι σε σπίτι στην Αρκίτσα της Φθιώτιδας, αλλά και ένα ακόμη πρατήριουγρών καυσίμων στο Δομοκό. Μάλιστα, από το 45χρονο θύμα τους αφαίρεσαν και 3.097 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί, έχοντας στα χέρια τους τις ταυτότητες των δραστών, προσπαθούν να ξετυλίξουν ένα κουβάρι με πιθανές άλλες περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται, καθώς από τους αστυνομικούς θεωρούνται ως ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το τμήμα ασφαλείας τής Λαμίας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα