Σήμερα συνέρχεται το Eurogroup

Σήμερα συνέρχεται και το Eurogroup έχοντας στην ατζέντα του το θέμα της Ελλάδα, την οποία θα εκπροσωπήσει ο απερχόμενος υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Στο επίκεντρο η παράταση του προγράμματος πέραν της 28ης Φεβρουαρίου, αλλά και η κατάσταση των ταμειακών διαθεσίμων τη Ελλάδας.

Τα πρώτα μηνύματα θα σταλούν αργότερα, σήμερα Δευτέρα, στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες,

στο οποίο ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης θα είναι το μέλλον του προγράμματος στήριξης της οικονομίας της Ελλάδας. Θα προηγηθεί μια συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το τι θα κάνει αύριο στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, είπε: Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό».

Το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει στο Eurogroup ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό» δήλωσε o Γιάννης Μηλιός και πρόσθεσε πως «Φαντάζομαι ότι ο κ. Χαρδούβελης θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα