Σε καλό δρόμο ο Μίτσελ

Την αισιοδοξία τους ότι, σύντομα θα έρθει στο Λιμάνι για να υπογράψει το συμβόλαιό του εκφράζουν πηγές των «ερυθρόλευκων» καθώς όπως όλα δείχνουν σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον 50χρονο Μίτσελ.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο το θέμα του Λουκά Βύντρα που είναι «ανοικτό» και αναμένεται να τελειώσει άμεσα. Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που εξαρχής είχε προτεραιότητα για τους πρωταθλητές και φαίνεται πως κι αυτό θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Όλα δείχνουν πως ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι ο Ισπανός Μίτσελ και μάλιστα στο λιμάνι εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο 50χρονος προπονητής θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Γαύρος», οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπεισαν τον Μίτσελ στο ταξίδι που έκαναν στην Ισπανία και έτσι ο άλλοτε τεχνικός της Σεβίλλης θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες για να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισπανός θα φέρει μαζί του και τρεις συνεργάτες του, ενώ στο τεχνικό τιμ θα παραμείνει, πιθανότατα ως βοηθός του, ο Αντώνης Νικοπολίδης όπως και οι Ράντος, Μουρίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα