Euroleague:Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το βράδυ στις 21:45/ Novasports 3, στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους ερυθρόλευκους, ειδικά εντός έδρας. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει για τα καλά
από κάτω τη Φενέρ και να μείνει στο κυνήγι για άνοδο στην βαθμολογία.

Η δεδομένη χρονική στιγμή μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους «ερυθρόλευκους»- έχουν μεσολαβήσει πολλά, η ήττα στην Πυλαία, ο τραυματισμός του Μάντζαρη-ωστόσο έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τον χαρακτήρα και το σθένος να ανταπεξέλθουν σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θα υψωθεί μπροστά τους.

Το ευχάριστο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του, τους Αμερικανούς Έισι Λο και Τζος Πάουελ που απουσίαζαν τις τελευταίες μέρες λόγο τραυματισμών, ενώ κανονικά θα δώσει το παρών και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Εκτός αποστολής δηλαδή, μένουν οι τραυματίες Μάντζαρης (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν) και Κατσίβελης (πόνους στον πλάγιο κοιλιακό) και ο μικρός Γιώργος Γεωργάκης.

Προβλήματα έχει και η Φενέρ, καθώς ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ομέρ Ονάν και Εμίρ Πρέλτζιτς, ωστόσο οι Τούρκοι μετά τη νίκη τους επί της Κίμκι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και πιστεύουν πλέον πως μπορούν να επιτύχουν κάτι ακόμα καλύτερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα