Κόντρα για τις δηλώσεις Γεωργιάδη

Στη βουλή μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γωργιάδη με το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη ότι προτίθεται να αποσύρει τις αποταμιεύσεις του από τις ελληνικές τράπεζες εφόσον υπάρξει αλλαγή κυβέρνησης. «Τους καλείτε να πεθάνουν μαζί σας, αμ δε, που θα σας ακολουθήσουν» σχολίασε ο ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να κλονίζει τη τραπεζική πίστη όταν λέει ότι θα καταπατήσει κάθε συμφωνία που ισχύει μεταξύ της χώρας μας με την ΕΕ. «Εγώ είπα κάτι αυτονόητο που συζητείται σε κάθε καφενείο της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ζήτησε με ανοιχτή επιστολή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ερώτηση για το ίδιο θέμα κατέθεσε στη βουλή και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης επισημαίνοντας οτι ο κίνδυνος που μπορεί να δημιουργήσουν φήμες αντίστοιχες με αυτές που προωθεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα για το σύνολο των καταθετών.

Ερωτά δε, τον υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη πως διασφαλίζεται νομικά η προστασία των καταναλωτών απο περιπτώσεις τραπεζικού πανικού και αδυναμίας κάλυψης των αποταμιεύσεων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα