Ρίχνει γέφυρες ο Μέλμπεργκ

Το σίριαλ με την παραμονή ή όχι του Ολοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό δεν τελείωσε, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν την Τετάρτη ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 35χρονος σουηδός αμυντικός επικοινώνησε με ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους και αν είναι διατεθειμένοι να βρουν τη χρυσή τομή.

Παράλληλα,

ο ίδιος σε δηλώσεις του, τόνισε ότι αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας στο Euro, θα αφοσιωθεί στην ομάδα του!

"Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να παίζω με την εθνική ομάδα ή όχι. Πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα τώρα, αλλά είναι πολύ πιθανό η αποχώρησή μου από την εθνική ομάδα της Σουηδίας να είναι κοντά, εάν δεν έχει ήδη συμβεί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέλμπεργκ και με μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται πως ρίχνει... γέφυρες παραμονής.
Σημειώνεται ότι ο Μέλμπεργκ, ο οποίος έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στο φετινό Euro, έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό, όσα έπαιρνε δηλαδή, 1.5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας φτάνουν το πολύ μέχρι τις 900.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα