Προβλήματα ο ΠΑΟ με Λέτο και Τοτσέ

Σε αδιέξοδο κατέληξαν οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Σεμπάστιαν Λέτο, που αναμένεται να καταθέσει προσφυγή, ενώ την ίδια ώρα αρνητική ήταν και η απάντηση του Χοσέ Τοτσέ σχετικά με την εξόφλησή του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει να αντιμετωπίσει δύο ακόμα σημαντικά προβλήματα, που ακούνε στο όνομα Λέτο και Τοτσέ. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον αργεντίνο για την εξόφληση των χρεών προς το πρόσωπό
του, αλλά ο Λέτο διέκοψε τις συζητήσεις με το Τριφύλλι. Ο πρώην παίκτης του "τριφυλλιού" ζητούσε προκαταβολή 70.000 ευρώ, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 620.000 ευρώ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ενημέρωσε πως δεν είναι σε θέση να δώσει προκαταβολή, με συνέπεια ο Λέτο να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις και να είναι έτοιμος πλέον να καταφύγει σε προσφυγή προς την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα λυθεί και το θέμα του Τοτσέ. Οι "πράσινοι" επιχείρησαν να κάνουν ένα συμβιβασμό με τον Ισπανό, προτείνοντάς του να γίνει η πληρωμή σε 50 δόσεις και να μειωθεί το ποσό κατά 200.000 ευρώ, αλλά ο επιθετικός του Τριφυλλιού ήταν αρνητικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα