Πρίντεζης: "Χρέος μου να αγωνισθώ"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.
Γιώργο, στην θέση σου ίσως κάποιος άλλος παίκτης να έλεγε πως δεν θα παίξει και κανείς από την ομάδα δεν θα του έλεγε τίποτα, αντιμετωπίζοντας υψηλό πυρετό και αμυγδαλίτιδα. Παρά το γεγονός αυτό όμως εσύ φώναξες "παρών" και ζήτησες μάλιστα να παίξεις. Είναι το δέσιμο που έχεις με αυτή την ομάδα που δεν θες να
την αφήνεις μόνη σε καμία στιγμή;

"Όχι, απλά, θεωρούσα πως μπορούσα να παίξω και έπαιξα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ήξερα πως είναι ένα παιχνίδια το οποίο έπρεπε πάση-θυσία να το κερδίσουμε και ήθελα να αγωνιστώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθε βέβαια και ο... πυρετός.

Κάποια πράγματα δυστυχώς σου έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Την Τρίτη (12/2) ήμουν όντως σε κακή κατάσταση, αρκετά υψηλός πυρετός και δεν ένιωθα καλά, αλλά ευτυχώς με την πολύτιμη βοήθεια του ιατρικού τιμ και της ομάδας τα καταφέραμε ώστε να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος μπορούσα για το ματς".

Δεν είναι μοναχά ότι κερδίσατε, αλλά συνδυάσατε και την ουσία με το θέαμα στο παιχνίδι σας. Δείχνατε να το απολαμβάνετε. Θεωρείς πως η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει και πάλι τον ρυθμό στο παιχνίδι της;

"Είναι γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια μας έχουμε βρει και πάλι έναν ρυθμό στο παιχνίδι μας. Και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό ενόψει της συνέχειας. Βγάζουμε παραπάνω ενέργεια στο παρκέ και θεωρώ πως παίζουμε πλέον πολύ καλύτερη άμυνα. Δείχνουμε πως έχουμε ξεπεράσει μία κακή αγωνιστική κοιλιά που κάναμε για ένα διάστημα, κυρίως στον Γενάρη, αλλά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, όχι μοναχά στο TOP-16, αλλά και στην σεζόν γενικότερα".

Έχετε πάει φέτος δύο φορές στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν έχετε κερδίσει. Θεωρείς ότι έχετε μάθει από τα λάθη σας και την τρίτη φορά θα παρουσιαστείτε εκεί περισσότερο έτοιμοι, όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς, αλλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας;

"Αυτό θα φανεί μοναχά στην πράξη. Και τώρα το να λέμε το οτιδήποτε στα λόγια δεν έχει νόημα. Όλα θα φανούν στην πράξη. Θεωρώ ότι δεν παίζει τόσο ρόλο το ότι θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ, όσο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούμε εμείς. Τώρα όσον αφορά το ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε με τσαμπουκά και όλα αυτά τα "καουμποϊλίκια" εγώ τα θεωρώ πως είναι για τις ταινίες. Το θέμα είναι να πας εκεί όντας συγκεντρωμένος και μυαλωμένος ώστε να κάνεις το παιχνίδι σου. Πρέπει να πάμε εκεί, σε μία όντως δύσκολη έδρα, και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και μπορούμε να παρουσιάσουμε όντας προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα