Πόσο κοστίζουν οι βουτιές στην Αττική;

Στους 39 βαθμούς φτάνει το θερμόμετρο σήμερα και για τον λόγο αυτό θα σας προτείνουμε δρομολόγια με προορισμό τις κοντινότερες παραλίες μας. Στην Αθήνα έχει κανείς πολλές επιλογές για να δροσιστεί τόσο αν είναι κάτοικος του κέντρου όσο και των προαστίων της.

Την μίνι έρευνα του Αθήνα 984, επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Βρεττού.

Πρώτος προορισμός λοιπόν, η παραλία του Σχινιά που μαζεύει αρκετό κόσμο, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει μια μικρή μείωση
σε σύγκριση με τα περσινά επίπεδα.

Ο ιδιοκτήτης του Σχινιάς Bay, Ανδρέας Κοντογιάννης, όπως μας είπε ασχολείται τριάντα χρόνια με τον τουρισμό και βρίσκεται στον Σχινιά τα τελευταία 15 χρόνια.

Στην παραλία του Σχινιά, μπορείτε να πάτε χωρίς αυτοκίνητο παίρνοντας το κτελ από το Πεδίο του Άρεως στις 7:30 το πρωί και στις 15:30 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα στις 9:30 και στις 11:30 το πρωί. Το εισιτήριο θα σας κοστίσει 4 ευρώ και 40 λεπτά.

Συνολικά υπολογίσαμε πως μία τετραμελής οικογένεια θα ξοδέψει συνολικά τουλάχιστον 40 ευρώ.

Επόμενος προορισμός το Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη: πρόκειται για μια από τις πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, καλά οργανωμένη με καλές τιμές και ειδικά οικονομικά πακέτα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε ξαπλώστρες», μας είπε ο υπεύθυνος της πλαζ, Κώστας Ρούσσης ενώ όπως θα ακούσετε, μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρονται περιλαμβάνεται ιατρείο και ναυαγοσώστης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο Αυλάκι μπορείτε να πάτε επίσης με κτελ από το Πεδίο του Άρεως, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα με συχνότητα δρομολογίων κάθε μία ώρα παρά τέταρτο με κόστος διαδρομής 3 ευρώ και 70 λεπτά.

Συνολικά μία οικογένεια θα ξοδέψει περίπου 50 ευρώ.

Τελευταίος προορισμός, η Ακτή Βουλιαγμένης. Από τις πιο κοντινές αλλά και τις πιο οικονομικές αποδράσεις καθώς χρειάζεται ένα απλό αστικό λεωφορείο (το Ε22 το οποίο κάνει τέρμα στην οδό Σίνα) και ναύλα ανά άτομο 1 ευρώ και 20 λεπτά.

Πρόκειται για μια επίσης οργανωμένη παραλία, με σταθερή τιμή εισόδου καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας και ειδικές τιμές για παιδιά και άτομα άνω των 65 ετών.

Η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας των ακινήτων δημοσίου, Σοφία Σιωρόκου, μίλησε στην Κωνσταντίνα Βρεττού.  
Keywords
Τυχαία Θέματα