Ο αγώνας για τη ζωή του

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα», λένε οι γιατροί για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Άλπεις.

Τα νέα που βγήκαν από τα... επίσημα χείλη του νοσοκομείο της Γκρενόμπλ δεν είναι και τα πιο αισιόδοξα καθώς οι γιατροί στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τόνισαν ότι αυτή τη στιγμή ο Γερμανός οδηγός πολεμάει για τη ζωή του χωρίς να μπορέσουν να προβλέψουν απολύτως τίποτα.

“Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προβλέψουμε την τύχη του

Μίκαελ Σουμάχερ. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, βρίσκεται σε κώμα και θα παραμείνει σε κώμα. πολεμάει για τη ζωή του. Αν δεν φορούσε κράνος, δεν θα βρισκόμασταν εδώ”, ήταν τα πρώτα λόγια του γιατρού κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Από την πλευρά του ο καθηγητής, Ζαν Φρανσουά Παγέν πρόσθεσε: «Δουλεύουμε ώρα με την ώρα. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χρόνο για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε τις επιπτώσεις πάνω στον ασθενή. Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Ο Σουμάχερ είναι σε θεραπευτική υποθερμία. Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η σωστή οξυγόνωση του εγκεφάλου.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο του Γκρενόμπλ βρίσκονται κοντά στο Σουμάχερ η οικογένειά του, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Ζαν Τοντ, ο για χρόνια συνεργάτης του Ρος Μπρον, αλλά και εκατοντάδες φίλοι του Γερμανού οδηγού που έσπευσαν να μάθουν νέα του, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που διανυκτέρευσαν έξω από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα