Ξανά στο χειρουργείο ο Σούμι

Δεύτερη νευροχειρουργική επέμβαση για τον Μίκαελ Σούμαχερ.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ο Γερμανός οδηγός, ο οποίος από την στιγμή που χτύπησε με το κεφάλι πάνω σε βράχο είναι σε κώμα, το βράδυ της Κυριακής υπεβλήθη σε δεύτερη λεπτή χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Γαλλία και πλέον άπαντες περιμένουν τη συνέντευξη Τύπου των γιατρών προκειμένου να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες της κατάστασής του.

Όπως

υποστηρίζει η Καμίλ Μπλοντό, χειρουργός του νοσοκομείου του Αράς σε τέτοιες περιπτώσεις 3 είναι τα σενάρια που μπορεί να υπάρξουν. Το πρώτο είναι, το αιμάτωμα να υποχωρήσει σταδιακά και να επανέλθει από την καταστολή, το δεύτερο είναι το χτύπημα να του αφήσει κάποιες σωματικές και νευρολογικές βλάβες και το τρίτο σενάριο είναι αυτό που δεν θέλει να σκέφτεται κανείς.

Πάντως από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο του Γκρενόμπλ βρίσκονται κοντά στο Σουμάχερ η οικογένειά του, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Ζαν Τοντ, ο για χρόνια συνεργάτης του Ρος Μπρον, αλλά και εκατοντάδες φίλοι του Γερμανού οδηγού που έσπευσαν να μάθουν νέα του, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που διανυκτέρευσαν έξω από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα