ΠΑΟ: Στην Παιανία όλο το Δ.Σ.

Την πρώτη επαφή με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα είχαν σήμερα στην Παιανία τα μέλη της νέας διοίκηση του συλλόγου.

Τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην ΠΑΕ, σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, ανέλυσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας. Οι δύο τελευταίοι, με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. της εταιρείας

βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές για το τι «μέλλει γενέσθαι» στο εξής, ενώ παράλληλα, τους διαβεβαίωσαν πως εντός της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.

Οι διοικούντες είχαν συνάντηση και με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, για τον οποίο είναι δεδομένη η επιθυμία όλων για συνέχιση της συνεργασίας τους, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο. Ήδη, μάλιστα, ακούγεται έντονα, ότι σε περίπτωση που αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Γιώργος Δώνης.

Εκτός αποστολής από το αυριανό καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, έμειναν οι τραυματίες Νίνης και Σεϊταρίδης, καθώς και οι Λέτο, Σπυρόπουλος, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης.

Οι «εκλεκτοί» του Φερέιρα για την αναμέτρηση με το «Δικέφαλο του Βορρά» είναι οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι, Πετρόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα