Ο τολμηρός φον Τρίερ

Ο ευφυής δημιουργός της ταινίας «Δαμάζοντας τα κύματα» Λαρς φον Τρίερ βρήκε έναν τολμηρό τρόπο για να προωθήσει τη νέα ερωτική ταινία του «Nymphomaniac».

Και οι δεκατέσσερις ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτήν φωτογραφήθηκαν γυμνοί και σε πλήρη οργασμό.

Παρά το τολμηρό των φωτογραφιών και των τριών εκδοχών της επίσημης αφίσας, τα πρώτα τρέιλερ της ταινίας είναι ιδιαίτερα σεμνά. Ο φον Τρίερ είναι πολύ προσεκτικός και αποφεύγει να διαφημίσει τις ερωτικές σκηνές. Σταματά δε, όταν η σεξουαλική

ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της, αφήνοντας το κοινό να περιμένει.

Η ταινία χωρίζεται σε οκτώ κεφάλαια, μέσα από τα οποία ο σκηνοθέτης παρακολουθεί τη σεξουαλική ζωή της Τζο μέχρι την ηλικία των 50 ετών. Την ηρωίδα ενσαρκώνει σε νεαρή ηλικία η Στέισι Μάρτι και ως ενήλικη η Σαρλότ Γκενσμπούρ.

Το σενάριο έχει ως εξής: «Ένα χειμωνιάτικο βράδυ ένας άνδρας βρίσκει σε ένα σοκάκι την Τζο αναίσθητη και τραυματισμένη. Αφού την οδηγεί στο σπίτι του, προσπαθεί να καταλάβει πως η γυναίκα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή λοιπόν ξεκινά την αφήγηση της ζωής της».

Η ταινία θα προβληθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα βγει στους γαλλικούς κινηματογράφους την 1η Ιανουαρίου 2014 και η δεύτερη στις 29 του ίδιου μήνα.

Την ίδια ώρα, ένα νορβηγικό σάιτ αναφέρει επικαλούμενο ασφαλείς πηγές πως η ταινία θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Καννών 2014, στην hardcore βερσιόν της.

Nymphomaniac Chapter One

Nymphomaniac Chapter Two

Keywords
Τυχαία Θέματα