Η νίκη είναι μονόδρομος

Η Εθνική αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Σλοβακία στις 21:45, MEGA/OTE TVκαι θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες για απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Η Ελλάδα θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σλοβακία των δυο γνώριμων φυσιογνωμιών και εξαιρετικών ποδοσφαιριστών. Η ομάδα του Σάντος θα βρει απέναντί της δυο από

τους σταρ των κύριων διεκδικητών της φετινής Super League. Ο λόγος για τους Βλάντιμιρ Βάις, του Ολυμπιακού, και Μίροσλαβ Στοχ, του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας του Γιάν Κόζακ.


Όσο αφορά τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Εθνική, δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις εκτός από την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση τριών επιθετικών. Ο Σάντος έχει αποφασίσει να παίξει με αρκετά επιθετικό σχήμα, με μοναδική εκκρεμότητα στο βασικό σχήμα το αν θα αγωνιστεί τελικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Αν ο στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ καταφέρει να παίξει, τότε θα αφήσει εκτός του Κώστα Μανωλά. Σε διαφορετική περίπτωση ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα είναι ο παρτενέρ του συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους», Δημήτρη Σιόβα.

Ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο, με τους Σιόβα και Μανωλά (ή Παπασταθόπουλο) στο κέντρο της άμυνας και τον Τοροσίδη στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή και τον άξονα θα πάρουν θέσεις οι Τζιόλης και Μανιάτης, με τον Νίνη στο αριστερό άκρο, τον Σαλπιγγίδη στο δεξί και τον Σαμαρά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη μεριά ο Γιάν Κόζακ αναμένεται να παρατάξει τη Σλοβακία με 4-2-3-1 την ομάδα του, και τον Μούτσα κάτω από τα δοκάρια. Οι Χουμποτσάν, Ντούριτσα, Σκρτελ και Πέκαρικ θα είναι από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα και τους Πετσόβσκι και Κούτσκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Βλάντιμιρ Βάις θα πάρει θέση στο δεξί άκρο ενώ ο Μίροσλαβ Στοχ στο αριστερό, με τον Σεστάκ να κινείται πίσω από τον Νέμετς που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.


Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γερμανός, Ντενίζ Αϊτεκίν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκίντο Κλέβε και Μάρκους Χέκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα