Ο Κινέζος γιατρός εκπαιδεύεται ..στο ΚΑΤ

Μαθήματα Ιατρικής παραδίδουν σε κινέζουν συναδέλφους τους οι Έλληνες Γιατροί. Πρωτοποριακές επεμβάσεις απο Έλληνες γιατρούς του νοσοκομείου ΚΑΤ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Κινέζοι γιατροί που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας, στο πλαίσιο της 1ης Ελληνοκινεζικής επιστημονικής συνάντησης.

Τρίαντα διακεκριμένοι Κινέζοι Ορθοπαιδικοί με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τους δύο αντιπροέδρους της Κινέζικης Ορθοπαιδικής εταιρείας, κατά την παρουσία τους στη χώρα μας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τρεις προηγμένες χειρουργικές τεχνικές επεμβάσεις

στο ισχίο και το γόνατο τις οποίες πραγματοποίησε στο ΚΑΤ ο, πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, Γιώργος Μαχαιράς, Συντονιστής Διευθυντής Δ' Ορθοπαιδικής Κλινικής και η ομάδα του. Όλοι τους προέρχονται από Πανεπιστημιακά και Κρατικά Νοσοκομεία.

Όπως δήλωσε στον Αθήνα 984 και την Έλενα Μπρέγιαννη, ο κος Μαχαιράς, η συνάντηση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα επιστημονικής συνεργασίας της Ελληνικής και Κινεζικής Ορθοπαιδικής κοινότητας και είναι συνέχεια της περυσινής πρόσκλησης Ελλήνων ειδικών στον συνέδριο της Κινέζικης Ορθοπαιδικής Εταιρείας.

Σύμφωνα με τον κο Μαχαιρά, η εκπαίδευση των Κινέζων ειδικών δια χειρός Ελλήνων δε σταματά εδώ καθώς τους επόμενους μήνες έχουν προσκληθεί στην Κίνα οι Έλληνες γιατροί του ΚΑΤ με επικεφαλής τον κ.Μαχαιρά, οι οποίοι και θα δώσουν διαλέξεις ενώ θα πραγματοποιήσουν χειρουργικές επεμβάσεις με προηγμένες τεχνικές.

Keywords
Αναζητήσεις
μαχαιρας γιωργος, μαχαιρας κατ
Τυχαία Θέματα