Ο Γ. Μιχελογιαννάκης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μίλησε στις 22/12 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Ηλία Κανέλλη.

Μεταξύ άλλων είπε:

* Για την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη:

«Δεν γνωρίζω τη δικογραφία... Υπάρχει υλικό και λένε ό,τι λένε. Ο Λ. Λαζόπουλος δεν είναι μικρή προσωπικότητα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει διασκεδάσει ανθρώπους. Είναι απολιτικός και μάλιστα περνάει και μηνύματα. Κάνει μια επιθεώρηση... Ας πάρουν μια απόφαση να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία...
Παίζουν με τις ψυχές των ανθρώπων; Μιλάμε για ένα πραγματικό σόου».

* Για Ανεξάρτητους Έλληνες:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι μια ομάδα Καραμανλικών, οι οποίοι τόλμησαν και είπαν "όχι" στο Δ' Ράιχ και στα μνημόνια υποδούλωσης... Δεν ήθελαν να κάνουν την κωλοτούμπα του Α. Σαμαρά, έφυγαν και δημιούργησαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες με έντονα πατριωτικά στοιχεία. Συμφωνώ με πολλές από τις θέσεις τους που αφορούν εθνικά ζητήματα...».

Σε άλλο σημείο είπε: «Πρέπει να διαχωρίσουμε την Εκκλησία από το κράτος...».

* Για Π. Καμμένο:

«Στις δηλώσεις του Π. Καμμένου (σ. σ. ότι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται σε αντίθεση με τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους), εγώ βλέπω έναν καιροσκοπισμό... Για να κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ό,τι πρέπει, όταν εκλεγεί, πρέπει να στηριχτεί με προοδευτικές δυνάμεις και όχι στον Π. Καμμένο».

* Για τις δηλώσεις Ο. Βουδούρη - Θ. Παραστατίδη και τη δήλωση του Μ. Γλέζου:

«Θεωρώ ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, πριν κάνουμε οποιαδήποτε δήλωση. Αυτές οι κουβέντες, αν δεν είναι αποδεδειγμένες, δηλητηριάζουν κάποιον. Για παράδειγμα, αν εγώ πω κάτι κακό για κάποιον, επειδή είμαι γνωστός, θα μαθευτεί από χίλια άτομα. Την ώρα που θα το διαψεύσω, δεν θα ακούν και τα χίλια άτομα. Έτσι παραμένει η "στάμπα". Και οι δύο έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί γι' αυτό που δήλωσαν, για το πώς το εκλαμβάνει ο άλλος... Όσον αφορά τη δήλωση του Μ. Γλέζου την αντιλαμβάνομαι ως εξής "μη χάσουμε το ηθικό πλεονέκτημα και πάρουν τα μυαλά μας αέρα, γιατί μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να διαχειριστούμε 23 δισ."... Εγώ δεν ψήφισα το πρώτο μνημόνιο και διαγράφηκα από το ΠαΣοΚ. Πήγα στη Δημοκρατική Αριστερά, τις πρώτες δέκα ημέρες κατάλαβα τι σημαίνει Φ. Κουβέλης και έφυγα. Πήγα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και παλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ...».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μέσα μου το φόβο της Χρυσής Αυγής, αλλά το φόβο του εμφυλίου. Ο κόσμος πεινάει...».

* Για Φ. Κουβέλη:

«Είχε έναν οπορτουνισμό σκέψης που ήταν καθαρά εκλογικού τύπου -"πώς να επιβιώσουμε"- και καθόλου ανατρεπτικός...».

* Για ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:

«Στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μου αρέσει ο σεβασμός που έχουν πλάσει τόσα χρόνια στη διαφορετικότητα. Δεν μου αρέσει όμως η φοβική συμπεριφορά που έχουν, να κρατιούνται περιχαρακωμένοι. Τη φοβική συμπεριφορά την δημιούργησαν τα προηγούμενα κόμματα... Ο Α. Τσίπρας έχει αξιοπρέπεια... ».

* Για τον Β. Διαμαντόπουλο και τη δήλωσή του "ραντεβού στα γουναράδικα":

«Ανήκει σε μια σχολή αναρχοαυτόνομου τύπου, που είναι όμως αγνή. Έχουν μια λογική με την οποία διαφωνώ... Σέβονται όμως ο ένας την άποψη του άλλου».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα