Ο Γ. Χατζής στον ΑΘΗΝΑ984

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων επιφανείας των μεταλλείων Κασσάνδρας, Γιώργος Χατζής, μίλησε στις 16/4 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Ηλία Κανέλλη.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο υπουργός μας δουλεύει πάρα πολύ καιρό. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές με τον κ. Λαφαζάνη και μας λέει ότι "θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα" και δεν μας έχει απαντήσει ποτέ ούτε για το πότε θα τα δει ούτε για το αν θα τα κάνει. Γι' αυτό θέλουμε να βρούμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να μας δώσει λύση.

Θα πορευτούμε προς το Μέγαρο Μαξίμου και στη Βουλή... Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, ο κ. Λαφαζάνης αντιτίθεται στις τελεσίδικες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Νομίζει ότι η πολιτική εξουσία είναι ανώτερη της δικαστικής... Είναι τρελό μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση να θέλει να στείλει στην ανεργία 2.000 ανθρώπους (σ. σ. σταματώντας την επένδυση αυτή). Δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση για εμάς. Εμείς θα μείνουμε στην Αθήνα, θα κατασκηνώσουμε έξω από τη Βουλή, μέχρι να δώσει λύση ο πρωθυπουργός... Θα διεκδικήσουμε με κάθε σθένος το δικαίωμα μας για ψωμί. Έχουμε συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, τον κ. Τσιρώνη, τη μία λέει ότι είμαστε νόμιμοι και την άλλη ότι δεν είμαστε. Ας αποφασίσει αυτή η κυβέρνηση τι θέλει να κάνει αυτούς τους 2.000 εργαζομένους».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα