Ο Ευ. Αντώναρος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Αντώναρος, μίλησε στις 09/04 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Για τις απεργίες της ΠΝΟ και τις εκλογές, μεταξύ άλλων είπε:

* Για τις επικείμενες απεργίες της ΠΝΟ:

«Η
στάση μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε οτιδήποτε, το οποίο θέτει σε κίνδυνο και αυτή τη βδομάδα, την μετακίνηση των εκδρομέων των ημερών του Πάσχα, αλλά κυρίως να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ότι η χώρα μας -ένας κεντρικός τουριστικός προορισμός όλων των Ευρωπαίων-, δεν έχει σταθερά δρομολόγια, δεν μπορεί να εγγυηθεί σταθερές μετακινήσεις, δεν μπορεί να εγγυηθεί την άνεση εκείνη, που θέλει κάθε τουρίστας, κάθε επισκέπτης, να απολαμβάνει εδώ. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι έχουν ευθύνες. Δεν μπορούν για κάποια δικά τους μικροσυνδικαλιστικά συμφέροντα να τινάζουν στον αέρα -γενικά, αλλά και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο-, τον σημαντικότερο τομέα της οικονομίας μας που είναι ο Τουρισμός. Καταδικάζω αυτές τις κινήσεις απερίφραστα, χωρίς να με ενδιαφέρει πολιτικό, εκλογικό ή οποιοδήποτε άλλο κόστος».

* Για το δίλημμα που έθεσε ο Αντ. Σαμαράς «αυτοδυναμία ή ακυβερνησία»:

«Στοχεύουμε στην αυτοδυναμία και στοχεύουμε στο να έχει η Νέα Δημοκρατία μια ισχυρή εντολή, ώστε την επομένη των εκλογών να μπορέσει, με το πρόγραμμά της, να βγάλει τη χώρα από την ύφεση και να την πάει μπροστά. Πρέπει το αποτέλεσμα να είναι τέτοιο, ώστε να επισφραγίζει την πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας...».

Δημοσιογράφος: Υπάρχει ένα κυβερνητικό δείγμα, που έχει δημιουργήσει εντυπώσεις και έχει δημιουργήσει και πάρα πολύ μεγάλο θόρυβο... Αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ζήτημα των κλειστών επαγγελμάτων ο κ. Βορίδης. Εκτιμάτε ότι αυτό μπορεί να είναι κυβερνητικό δείγμα γραφής για την επόμενη μέρα;

Ευ. Αντώναρος: «Οι λύσεις οι οποίες περιμένει ο κόσμος να δοθούν, πρέπει να είναι ρηξικέλευθες, πρέπει να είναι αποφασιστικές. Μεσοβέζικες λύσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές. Δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση, αν δεν μάθουμε όλοι μαζί να σκεφτόμαστε κάπως διαφορετικά».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα