Μετακομίζει η «Μελέτη» το μεσημέρι, μας «αφήνει» το «Made in Star»

Έντονη ήταν η φημολογία όλο αυτό το διάστημα με την μετακόμιση της Ελεονώρας Μελέτη το μεσημέρι και την διακοπή της μεσημεριανής εκπομπής της Νικολέτας Ράλλη λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Δεν πρόλαβε να αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές της, η Ελεονώρα Μελέτη, λόγω της απεργίας που είχαν εξαγγείλει

οι τεχνικοί στην ιδιωτική τηλεόραση την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή, όμως μέσω του blog της η παρουσιάστρια τους απηύθυνε ένα μήνυμα:

«Σέβομαι το δικαίωμα του εργαζομένου να απεργήσει, αλλά αναγνωρίζω και το δικό μου δικαίωμα στην εργασία, το δικό μου δικαίωμα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας, όλα αυτά τα χρόνια και μας έφτασαν στην κορφή του γέλιου, της δημιουργικότητας, της αγάπης για τη δουλειά μας, αλλά και της τηλεθέασης» έγραψε, προσθέτοντας πως «η "Πρωινή Μελέτη", τελείωσε… ή μάλλον καλύτερα μετακομίζει».

Όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κόψιμο της εκπομπής της συναδέλφου της Νικολέτας Ράλλη: «Μία εκπομπή κόπηκε στο Star. Άνθρωποι απολύθηκαν. Αποτέλεσμα μίας οικονομικής κρίσης που δεν θα κάνει πίσω για κανέναν σταθμό. Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε να πω λόγια συμπαράστασης, γιατί, όπως και να έχει, εγώ έχω ακόμα τη δουλειά μου και για κάποιους κανένα δικαίωμα να μιλάω. Δεν θα προκαλέσω αυτούς τους “κάποιους”, όμως ίσως είμαι η μόνη που μπορεί να καταλάβει στο ακέραιο το πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που εκτίθεται δημόσια από τη δουλειά του και ζει καθημερινά την αγωνία της φημολογίας και τον ευτελισμό της κριτικής όσον αφορά τις επιδόσεις του στο επάγγελμα που αγαπάει. Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να ξυπνάει κάποιος και να πηγαίνει στη δουλειά του, να χαμογελάει και να καλείται να δείχνει καλά την ώρα που όλοι πίσω από την πλάτη του ψιθυρίζουν τα πάντα για το “τελειωμένο” μέλλον του και το δύσκολο παρόν του. Ξέρω πώς είναι να γνωρίζουν οι πάντες τα πάντα καλύτερα από σένα, για σένα».

Από την Τρίτη 17 Απριλίου, η Ελεονώρα Μελέτη και η υπόλοιπη παρέα της, θα συντροφεύουν τα μεσημέρια μας, γιατί όπως λέει το σχετικό δελτίο τύπου του σταθμού «Γιατί το μεσημέρι η... μελέτη είναι καλύτερη!».

Keywords
Τυχαία Θέματα