Νίκη και φύγαμε για τους "8"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έχοντας την ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικότερο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση της Euroleague. Τζάμπολ στις 21:30 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Προβλήματα για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς τραυματισμούς

και είναι αποφασισμένοι για τη νίκη που θα τους δώσει σε μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Για την μαθηματική επιβεβαιωση θα περιμένουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τουρκία κόντρα στην Εφές, αύριο το βράδυ, με το διπλό να τους δίνει την πρόκριση.

Η Μάλαγα έρχεται στην Αθήνα για τελικό στο ΟΑΚΑ και θα έχουν στην σύνθεση τους τους Χετσχάιμεϊρ, Κάνερ-Μέντλεϊ και Βιδάλ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και θα αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.Η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει και εκείνη τη νίκη για να διατηρηθεί στο παιχνίδι της πρόκρισης αφού με ήττα αποχαιρετούν τη συνέχεις της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει κοντά του και τον 6ο του παίκτη, τον κόσμο του, καθώς ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα