Νέος πονοκέφαλος για την ΑΕΚ

Χωρίς τέλος τα προβλήματα στην ΑΕΚ, καθώς αυτή τη φορά εξαρτάται από τις απαιτήσεις του Ανέστη Αργυρίου. 

Ο Αργυρίου που δικαιολογημένα ζητάει τα λεφτά του, αλλά θα μπορούσε να παραδειγματιστεί από τους συμπαίκτες του και να βάλει πλάτη για να βγει και ο ίδιος κερδισμένος. Αντίθετα, ο νεαρός αμυντικός φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, δεν λέει να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει και καθημερινά ανατρέπει τις συμφωνίες που κάνει με τους «κιτρινόμαυρους», αρνούμενος να συμβιβαστεί.

Αρχικά
ο παίκτης είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ να λάβει ως προκαταβολή 90.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρωστούμενα σε 10 ισόποσες δόσεις, για να ανεβάσει εν συνεχεία τις απαιτήσεις του στις 110 και αργότερα στις 120.000 ευρώ. Οταν τελικά οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν να του δώσουν μπροστά 120.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 120.000 που απομένουν σε δόσεις, ο Αργυρίου ζήτησε νέα αύξηση της προκαταβολής, ανατρέποντας εκ νέου όλο τον σχεδιασμό της ΠΑΕ.

Και αυτό γιατί οι «κιτρινόμαυροι» έχουν υπολογίσει μέχρι τελευταίου ευρώ τα λιγοστά διαθέσιμα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία, μέσω των οποίων θα πληρώσουν τις προκαταβολές στους διακανονισμούς που επιχειρούν.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως αν ο παίκτης δεν αποσύρει την προσφυγή, τότε δεν θα πληρωθεί και κανείς από τους υπολοίπους, με την ΑΕΚ να έχει ένα επιπλέον «αγκάθι» στην εξασφάλιση ενημερότητας που απειλεί την ύπαρξή της. Γι' αυτό άλλωστε στην ΠΑΕ «βράζουν» με τη στάση του παίκτη, ευελπιστώντας πως θα βάλει νερό στο κρασί του και τελικά θα συμβιβαστεί προς όφελος όλων.

Αντίθετα με τον Αργυρίου, αποφασισμένος να βοηθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή την ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που αποδέχθηκε χθες το νέο διακανονισμό που του πρότεινε η διοίκηση. Συγκεκριμένα, ο «Λύμπε» θα πάρει ως προκαταβολή τα χρήματα που θα εισπράξει η Ενωση από την ΕΠΟ για τη συμμετοχή του στο Euro, ένα ποσό δηλαδή που ανέρχεται χοντρικά στις 250.000 ευρώ, και τα υπόλοιπα σε δέκα ισόποσες δόσεις, που θα αρχίσουν να πληρώνονται από τον Σεπτέμβρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα