«Μη ρωτάτε για τον Κατσουράνη»!

Στη... σκιά της αποπομπής του Κώστα Κατσουράνη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ζεσουάλδο Φερεϊρα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, τόνισε στους δημοσιογράφους πως σκοπός της συγκεκριμένης συνέντευξης είναι το ματς με την Τότεναμ. Συνεπώς δεν έπρεπε να γίνουν ερωτήσεις για άλλο θέμα, εννοώντας όλο αυτό που δημιουργήθηκε με την απομάκρυνση του Κατσουράνη.


Παρόλα αυτά βέβαια οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Φερεϊρα για το θέμα:

-Το Γιουροπα Λιγκ είναι μία μεγάλη διοργάνωση αλλά σήμερα εφυγε ο αρχηγός της ομάδας; Πως βλέπει τα υπόλοιπα παιδιά να αντιδρούν για το αυριανό ματς μετά από τέτοια εξέλιξη;

«Όπως γνωρίζετε ο Κατσουράνης ήταν ούτως ή άλλως εκτός ομάδας, λόγω τιμωρίας με τα Γιάννενα. Άρα, ουσιαστικά από τους δέκα αγώνες που είχαμε να δώσουμε, στους πέντε δεν θα έπαιζε! Δεν μπορούμε να αποδώσομε βάρος σε αυτή την ερώτηση»

Στην συνέχεια, οι ερωτήσεις ήταν για το ματς με την Τότεναμ.

-Πολλές απουσίες έχει ο ΠΑΟ. Ο Βελάσκες συμπεριλήφθηκε, αλλά τον υπολογίζετε; Διότι βλέπουμε πως δεν υπάρχουν λύσεις; Μήπως είναι η ώρα του Χουχούμη;

«Δυστυχώς οι τραυματισμοί, έβγαλαν από τον ρυθμό κάποιους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Βελάσκες που και λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα, είναι υπό αμφισβήτηση η αυριανή του συμμετοχή. Επίσης, δεν έχουμε και τον Σπυρόπουλο, άρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα κατάσταση.

Εάν δεν παίξει ο Βελάσκες, τότε θα είτε ο Τριανταφυλλόπουλος είτε ο Χουχούμης, θα παίξουν σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι βασικό να υπάρχει προσαρμογή και δομή στο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα