Μεξικό: Παρατείνεται το θρίλερ με τους αγνοούμενους φοιτητές

Καμία από τις 28 σορούς που βρέθηκαν σε μαζικό τάφο στο νοτιοδυτικό Μεξικό δεν ανήκει σε κάποιον από τους 43 αγνοούμενους φοιτητές, δήλωσε χθες Τρίτη ο γενικός εισαγγελέας της χώρας.Ο ίδιος ανέφερε πάντως πως οι αρχές έχουν βρει έναν άλλο μαζικό τάφο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ο πρώτος και εξετάζουν τις σορούς που βρέθηκαν μέσα σε αυτόν.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, χθες η αστυνομία συνέλαβε 14 υπόπτους για την εξαφάνιση των φοιτητών στην πολιτεία Γκερέρο. Οι ύποπτοι συνδέονται με εγκληματική οργάνωση ο αρχηγός της οποίας, ο Μπενχαμίν Μοντραγόν, αυτοκτόνησε για να μην

συλληφθεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Περίπου 50 ύποπτοι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για την τύχη των 43 φοιτητών και μαθητών, ηλικίας από 15 ως 25 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες απήχθησαν στην πόλη Ιγκουάλα στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγινε αρχικά γνωστό, ο Μοντραγόν, ένας από τους φερόμενους αρχηγούς του καρτέλ Γκερέρος Ουνίδος, σκοτώθηκε χθες το πρωί σε επιχείρηση της αστυνομίας. Αργότερα ωστόσο, οι αρχές είπαν ότι ο Μοντραγόν αυτοκτόνησε για να μην πέσει στα χέρια των αρχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα