«Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός»

Η Αρσεναλ υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό στο «Emirates» και ο Αρσεν Βενγκέρ περιμένει από την ομάδα του να αντιδράσει σωστά στην πρόκληση που έχει μπροστά της.

«Ο Ολυμπιακός έρχεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα του στο πρώτο ματς από τη Σάλκε μέσα στην έδρα του. Θα είναι πιο επικίνδυνος τώρα», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός,

ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι: «Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα αντιδράσει σωστά μετά την ήττα του Σαββάτου. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα ότι έχουμε ήδη μία εκτός έδρας νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί στην έδρα μας».
Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, είπε: «Ο Αρτέτα θα εξεταστεί αύριο στον αστράγαλό του και θα δούμε. Ο Ντιαμπί είναι σίγουρα εκτός με μυϊκό πρόβλημα στο μηρό.

Ο Σέζνι θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη. Για τον Γουίλσιρ είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στις προπονήσεις κι έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κι ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος».

Keywords
Τυχαία Θέματα