Με Μπράγκα απόψε ο Ολυμπιακός

Το δεύτερο και αναμφίβολα από τα πιο δύσκολα έως τώρα φιλικά δίνει απόψε κόντρα στην Μπράγκα (10.45, Novasports 1) ο Ολυμπιακός στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας στα πλαίσια του τουρνουά «Guadiana».
Μετά το... ξεμούδιασμα που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην αδύναμη Φαρένσε και την εύκολη επικράτησε με 3-0 σε ένα ματς όμως που ουσιαστικά δεν προσφέρθηκε για σημαντικά συμπεράσματα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα
έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού απέναντι στην πρώην του ομάδα που μάλιστα ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Είναι λογικό από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο απανωτά φιλικά στην Πορτογαλία με ισχυρούς αντιπάλους όπως η Μπράγκα απόψε και η Νιούκαστλ αύριο το βράδυ ο Ζαρντίμ να θελήσει να τεστάρει και τις αρχικές του σκέψεις για το βασικό σχήμα.

Λογικά θα σταθεί κυρίως στο 4-2-3-1 ενώ δεν αποκλείεται σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά να επιμείνει σε ένα βασικό σχήμα και να κάνει λιγότερες αλλαγές από αυτές που μας έχει συνηθίσει στα τρία έως τώρα φιλικά που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα