Δίπλαρος:Εγώ χρειάζομαι προβολή; Γελά και το παρδαλό κατσίκι

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις του Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», περί σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από εκπαιδευτικούς.

Όπως ήταν φυσικό, οι ηχηρές αποκαλύψεις του Ευθύμιου Δίπλαρου προκάλεσαν σωρεία ερωτημάτων, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να διερωτώνται γιατί ο κ. Δίπλαρος δεν κατήγγειλε τα συγκεκριμένα περιστατικά στην Αστυνομία, ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις

που κατηγορούσαν τον Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ ως «λαϊκιστή».

Το Sigmalive επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Ευθύμιο Δίπλαρο κι εξασφάλισε αντίδρασή του για τις κατηγορίες που δέχεται:

«Γελά και το παρδαλό κατσίκι μ' αυτούς που με κατηγορούν ότι θέλω προβολή», τόνισε αρχικά ο κ. Δίπλαρος, για να συμπληρώσει ότι «οι καταγγελίες τους πέφτουν στο κενό».

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι δεν προέβη σε καταγγελία για τις πληροφορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από εκπαιδευτικούς.

«Τόσο για την πρώτη περίπτωση όσο και για τη δεύτερη, ενημέρωσα άμεσα όλους τους αρμόδιους φορείς και ζήτησα άμεση διερεύνηση. Ως εκλελεγμένος βουλευτής, δεν είχα το δικαίωμα να κωφεύσω στις πληροφορίες που είχα», διατράνωσε ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Δίπλαρος, μιλώντας στο Sigmalive, διευκρίνισε ότι η πρώτη καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης, αφορά υπόθεση που συνέβη πριν έξι χρόνια σε δημοτικό σχολείο της Λεμεσού, ενώ η δεύτερη υπόθεση είναι πιο πρόσφατη κι αφορά μαθήτρια σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης της Λεμεσού.

«Δεν θα σταματήσω να καυτηριάζω τα κακώς έχοντα, όποιος και αν είναι εμπλεκόμενος σ' αυτά», κατέληξε ο κ. Δίπλαρος.

Να σημειωθεί ότι ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στις 11:00 σήμερα, για να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις και λεπτομέρειες επί των συγκεκριμένων υποθέσεων, αλλά και των αντιδράσεων που προέκυψαν από τις αποκαλύψεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα