Μαραντόνα: «Ελλάδα, όπως στις Θερμοπύλες»!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στάθηκε στο πλευρό της ελληνικής ομάδας και γράφοντας στην εφημερίδα Times of India, έφερε ως παράδειγμα τη... Μάχη των Θερμοπυλών!

«Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζει ότι θα είναι το παιχνίδι της ζωής του. Επίσης γνωρίζει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανηφόρα. Αλλά αφού μπόρεσαν 300 Ελληνες να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε και 11 έχουν δυνατότητες κόντρα στην Γερμανία», υπογράμμισε ο Αργεντινός άσος σε άρθρο
του και συνέχισε:
«Η Ελλάδα έκανε το θαύμα επικρατώντας της Ρωσίας και θα πρέπει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό της πνεύμα κόντρα στην Γερμανία, στο Γκντανσκ».
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην Γερμανία: «Είναι μια νέα, αθλητική και δυνατή ομάδα. Όμως οι Ελληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το γεγονός αυτό τους δίνει το αβαντάζ στην δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος πως θα αντισταθούν ηρωικά, πιστεύω πως στο τέλος οι Γερμανοί θα νικήσουν.
Εύκολα θαυμάζει κανείς την γερμανική ομάδα. Διαθέτει νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ίσως και για την κατάκτηση του τουρνουά», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα