Κύπελλο:Ολυμπιακός-Καβάλα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καβάλα (20:00, Onsports/OTE TV) στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου και θέλει να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, βάζοντας παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί μετά την πρωινή προπόνηση που θα γίνει στις 11:00 στου Ρέντη.

Ο Πορτογάλος
τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα τοποθετηθούν οι Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου και Τοροσίδης από αριστερά προς τα δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Φέισα, με τους Γκρέκο και Μασάντο μπροστά του, ενώ στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Φετφατζίδης και Πίνο, με τον Μήτρογλου να είναι στην κορυφή της επίθεσης, την ώρα που διεκδικεί τη θέση και ο Μάρκο Πάντελιτς.

Από την πλευρά τους, οι «αργοναύτες» γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στους πρωταθλητές. Μπορεί να πήραν την πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο, ο Νίκος Παπαδόπουλος κι οι παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα στους Πειραιώτες.

Η αποστολή της Καβάλας:

Αποστολίδης, Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Αναστασόπουλος, Παπαγερίδης, Πακάλτσης, Κάργας, Κοτίτσας, Μπρατσιάνι, Ντο Σάντος, Γελαδάρης, Εντιαγέ, Πλιάγκας και Κούτεφ
Keywords
Τυχαία Θέματα