Κύπελλο:Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στο Λεβαδειακό (18:00) θέλει ο ΠΑΟΚ. Το δικαίωμα στο «θαύμα» θα κυνηγήσει ο Λεβαδειακός.
Μπορεί ο «Δικέφαλος» να έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση , μετά το υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλοι τονίζουν την ανάγκη η ομάδα να κρατήσει υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης για να μη δώσει δικαιώματα στους Βοιωτούς.

Ο Γιώργος Δώνης σκοπεύει να κατεβάσει την ομάδα με 4-4-2 στην ευθεία, με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Σίλντεφελντ Κατσουράνη
στα στόπερ, τον Λίνο αριστερά στην άμυνα και τον Κωνσταντινίδη ή τον Αποστολόπουλο στη δεξιά πλευρά.

Όπως όλα δείχνουν στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Λάζαρ με τον Λόρενς στα δεξιά και έναν από τους Καμαρά ή Ρομπέρ στα αριστερά.

Στην επίθεση η συμμετοχή του Σαλπιγγίδη και του Αθανασιάδη μοιάζει σίγουρη, καθώς οι δύο παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα στα τελευταία παιχνίδια.

Από την άλλη μεριά, το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανατροπής στον Λεβαδειακό.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου που δεν έρχονται και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τα τελευταία παιχνίδια τους στην Σούπερ Λίγκα.
Στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός των Βοιωτών αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος αυτής στις στημένες φάσεις, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στην συνέχεια ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς», όπου δεν υπάρχουν απουσίες.

Αναλυτικά, η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα