Κλειστό τμήμα της Εγνατίας

Παραμένει κλειστή, από νωρίς το πρωί, η Εγνατία Οδός, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαμιάς έως τα Κοίλα του νομού Κοζάνης, λόγω της συγκέντρωσης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα, περίπου στο 200ό χιλιόμετρο, από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η άντληση των υδάτων βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, ενώ η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, που αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται για λόγους ασφαλείας μέσω παρακαμπτηρίων οδών, αναμένεται να αποκατασταθεί εντός των επόμενων ωρών.

Βάσει

ανακοίνωσης της Εγνατίας Οδού ΑΕ, αν και τα υδραυλικά συστήματα της οδού λειτούργησαν κανονικά, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης (σ.σ. από το μεσημέρι της 25ης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Φεβρουαρίου) να μην σημειωθεί κανένα πρόβλημα, φαίνεται πως, "εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας των όμβριων υδάτων, οι φυσικοί αποδέκτες δεν ήταν ικανοί να παραλάβουν τις παροχές".

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται προς το παρόν μέσω της ενωτικής οδού Κοίλων - Βατερού και της εθνικής οδού Κοζάνης - Ιωαννίνων, χωρίς να σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα