Καββαδάς, Περπέρογλου πλησιάζουν στο λιμάνι

Το προβάδισμα που φαινόταν να είχε ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Βασίλη Καββαδά φαίνεται ότι τίθεται εν αμφιβόλω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρελάνς που έκανε ο Ολυμπιακός χθες, έχει ανατρέψει τα δεδομένα και γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του σε μία στιγμή που οι «πράσινοι» επρόκειτο να κάνουν επαφή με τον Ηλία Λιανό για να τεθούν όλα τα δεδομένα επί τάπητος σε μία τελική συζήτηση.

Αν λάβουμε ως δεδομένο

ότι εδώ και μέρες έχει κυκλοφορήσει ότι σημερινή μέρα έχει οριστεί σαν τελική προκειμένου να καθοριστεί το μέλλον του Βασίλη Καββαδά, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα περιθώρια είναι στενά. Φυσικά και μπορούν να γίνουν ανατροπές, αλλά ίσως αυτές πλέον κοστίζουν. Ο Ολυμπιακός χθες έκανε ουσιαστική κίνηση, προσφέροντας στον Πανιώνιο ένα ποσό το οποίο φαίνεται να πλησιάζει αρκετά στις απαιτήσεις του Ηλία Λιανού, ενώ παράλληλα το κρυφό χαρτί των «ερυθρόλευκων» αφορά στο γεγονός ότι επιτρέπουν στον παίκτη να μείνει για ακόμα μία χρονιά στον Πανιώνιο και να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τους «κυανέρυθρους».

Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι σε αυτήν την πρόταση ο Παναθηναϊκός με κάποιον τρόπο πρέπει να απαντήσει αν φυσικά θέλει να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα φανεί αν οι «πράσινοι» έχουν διάθεση να απαντήσουν στη ρελάνς του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός παίκτη, που ανεξαρτήτως αν είναι έτοιμος ή όχι για να κερδίσει ικανό χρόνο στην Ευρωλίγκα, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον. Μέχρι αργά χθε το βράδυ, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κινηθεί, αν υπολογίσουμε όμως ότι η έλλειψη ελληνικού στοιχείου και ιδιαίτερα για την επόμενη μέρα είναι ορατή για τους «πράσινους», τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αντίδραση. Ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που (θεωρητικά τουλάχιστον) έχει μπει τελεσίγραφο, η σημερινή μέρα είναι σημαντική.
Εκτός από τον Καββαδά, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι θα αναζητήσει αντικαταστάτη και για τον Στράτο Περπέρογλου. Είναι αλήθεια πως μετά τις παλινωδίες στην υπόθεση ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει επιμονή, ούτε επιχείρησε να έρθει σε κάποια νέα επαφή με τον παίκτη και την πλευρά του. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο «Πέρπα» θα καταλήξει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα χρειαστεί να αναπληρώσει το κενό του.

Θεωρητικά με παίκτη πρώτης γραμμής ή τουλάχιστον με κάποιον που θα έχει την ικανότητα να μπει στο rotation από την πρώτη στιγμή και θα έχει την πείρα να σταθεί. Από εκεί και πέρα, ο Πεδουλάκης συνεχίζει την αναζήτηση των ξένων παικτών, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Οχι, για την ώρα τουλάχιστον.

Πηγή:Sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα