Αδειάζει η κλεψύδρα για την ΑΕΚ

Μία εβδομάδα απέμεινε στην ΑΕΚ για να καλύψει τις απαιτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ακόμη και σήμερα θα δοθεί με υπουργική απόφαση προσωρινή φορολογική ενημερότητα στην ΠΑΕ. Θα πρέπει πρώτα να γίνει η ψήφιση της σχετικής ρύθμισης κι ακολούθως να ανάψει το πράσινο φως
από το Υπουργείο Οικονομικών, με το οποίο βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Ακόμη κι αν εξασφαλιστεί η φορολογική ενημερότητα, τα βάσανα της ΑΕΚ δεν τελειώνουν. Για να ενταχθεί η ΠΑΕ στη νέα ρύθμιση θα πρέπει να πληρώσει ως προκαταβολή 150-200 χιλ. ευρώ, ενώ χρειάζονται και άλλες 500.000 ευρώ για τη δόση από το άρθρο 44.
Ο Θωμάς Μαύρος και οι συνεργάτες του ευελπιστούν στη στήριξη του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και μετοχών. Πάντως τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού χθες διατέθηκαν περίπου 80 διαρκείας με το συνολικό αριθμό μεν να ανέρχεται στα 8.200, αλλά τα έσοδα να είναι περιορισμένα από τη στιγμή που η τιμή τους είναι 150 ευρώ. Άγνωστο είναι αν οι τέσσερις επιχειρηματίες που πλαισιώνουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι κ.κ. Σταυρόπουλος, Ιερόπουλος, Ηλιόπουλος και Γαντζούλας, θα ενισχύσουν οικονομικά τα ταμεία της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα