Καταθέτουν Σκουρλέτης και Παππάς

Στον εισαγγελέα για το δημοσίευμα περί χρηματισμού βουλευτών κατέθεσαν ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο Διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα Νίκος Παππάς.

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη, χωρίς παρεμβάσεις, να κάνει το έργο της» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα

Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, όπου κατέθεσε για την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών.

«Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια να αντιστραφεί η πραγματικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης αποτελούν συνειδητή επιλογή για να συγκαλυφθεί το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» τόνισε. Ο κ Σκουρλέτης πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα ανατραπεί από την ανάγκη μιας ισχυρής κυβέρνησης, η οποία θα ανταποκρίνεται στον πραγματικό συσχετισμό που υπάρχει στην κοινωνία, για την έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στη δικαστική έρευνα της υπόθεσης περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Αργότερα σήμερα θα καταθέσει ο διευθυντής του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς.

Την Δευτέρα θα κληθεί ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθούν για κατάθεση οι κύριοι Τσίπρας, Καμμένος και Κουβέλης.

Εχθές ο Αιμίλιος Λιάτσος επικαλέσθηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν κατονόμασε τις πηγές του, αναφερόμενος στο επίμαχο δημοσίευμα της Kontra News , που πυροδότησε την αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών μεταξύ κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα