Καταδικάζει η ΠΑΕ ΠΑΟ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης εναντίον του Κριστιάν Καρεμπέ στο ντέρμπι του «Απ. Νικολαΐδης», εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ήδη η FARE (Football Against Racism in Europe), η οποία με τη σειρά της φέρεται να το έχει ήδη κοινοποιήσει στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA), ενώ το ίδιο αναμένεται

να συμβεί και με τη FIFA.

Να σημειωθεί ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ, (σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός) είναι εκπρόσωπος της UEFA και της FIFA σε καμπάνιες κατά του ρατσισμού, οπότε το ζήτημα έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις.

Από την πλευρά της η διοίκηση των «πρασίνων» καταδίκασε το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι αναζητεί τον παραβάτη για να τον αποβάλει από το γήπεδο, καθώς όπως διατείνεται είναι ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανέκαθεν αποδείξει πως βρίσκεται ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και ως εκ τούτου καταδικάζει την έστω και μεμονωμένη εκδήλωσή της. Ο παραβάτης ήδη αναζητείται και θα αποβληθεί καθώς τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά στο γήπεδό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα