Ισοπαλία και στα δοκάρια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και στα δοκάρια έχοντας από ένα η κάθε μια με Καρέλη, Ναπολεόνι.

Όλα μηδέν στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε όλα καθώς και οι δυο είχαν από ένα δοκάρι στην διάρκεια του ματς με τους Καρέλη και Ναπολεόνι και από εκατέρωθεν φάσεις για να πάρουν τη νίκη.

Οι δυο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της
ισοπαλίας αν και οι δυο έψαξαν για τη νίκη αλλά το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει ικανοποιημένους. Ίσως λίγο περισσότερο τον Παναθηναϊκό καθώς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να πάρει έξι βαθμούς και να αφήσει πίσω του τον Ατρόμητο που έχει ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με τρεις βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ατρόμητο.

Οι δυο προπονητές παρέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο τα πιο δυνατά τους χαρτιά αφήνοντας όμως και οι δυο από ένα επιθετικό όπλο τους στον πάγκο. Συγκεκριμένα ο Ατρόμητος κατέβηκε με ένα σύστημα 4-4-2 με τους Ουμπίδες, Μπρίτο στα χαφ και τους Καραμάνο, Παπαδόπουλο μπροστά. Ο Παράσχος άφησε όμως στον πάγκο τον Ναπολεόνι.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Αναστασίου επανέφερε στην ενδεκάδα τους Νάνο, Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλο και Ζέκα ενώ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Καρέλη και τον Αμπέντ. Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με ένα σύστημα 4-4-1-1.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και έκλεισαν τους χώρους ώστε να μην δεχθούν γκολ και έγιναν λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν με τον Παναθηναϊκό όμως να απειλεί περισσότερο για ένα γκολ καθώς ο Ατρόμητος απειλούσε μόνο με στημένα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες έδωσαν βάση στην άμυνα και πάλι αλλά άφησαν και κάποιους κενούς χώρους τους οποίους ναι μεν βρήκαν οι αντίπαλοι επιθετικοί χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν ένα γκολ που θα έδινε την νίκη. Καθώς όπως πήγαινε το ματς όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε.
H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιστερίου"

Καιρός:

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Τέταρτος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Γκαρσία (90+' Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79' Μπάλλας), Παπαδόπουλος (66' Ναπολεόνι).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (67' Καρέλης), Κλωναρίδης (55' Αμπέντ), Μπεργκ.

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: 62' Παπαδόπουλος, 90' Ταυλαρίδης/32' Κουτρουμπής, 64' Μέντες, 72' Αμπέντ, 83' Ζέκα, 90' Σίλντενφελντ

Κόκκινες κάρτες:
Keywords
Τυχαία Θέματα