2η Παγκρήτια Έκθεση

Έως και τις 31 Μαρτίου η καρδιά της Κρήτης χτυπά δυνατά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό της Αττικής.

Μονάδες παραγωγής, μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και φορείς της αυτοδιοίκησης.

Το
μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και θα φωτίσουν τις εξαιρετικές της πτυχές, στον πολιτισμό, στη γαστρονομία και στον τουρισμό. Αρωγός σε αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι η Παγκρήτια Ένωση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, όλοι οι σύλλογοι Κρητών της Αττικής, εξέχουσες προσωπικότητες, που µε την τους γνώση τους θα εμπλουτίσουν την όλη διοργάνωση.

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 28 – Κυριακή 30 Μαρτίου 2014: 11.00 – 21.00
Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014: 11.00 – 19.00

Χώρος: Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10), Παλαιοί Φούρνοι (Δ6), Νέοι Φούρνοι (Δ7), Μηχανουργείο (Δ12), Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12)

Τιμή εισόδου: 3 ευρώ | Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα