Και του χρόνου Α' Εθνική!

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 και εξασφάλισε την παραμονή του στη Superleague.
Τη νίκη που έψαχνε προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή του πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Superleague.
Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν δυνατά, καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και στα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν θα είναι πιο άνετοι.

Πολύ κακός παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης, μόλις τρεις μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού. Ο Στάικος Βεργέτης θέλησε να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές του και αυτό στοίχισε γιατί φάνηκε το κενό τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, ήταν άλλο και αφορούσε την έλλειψη συγκέντρωσης των φιλοξενούμενων.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο μεν Πανιώνιος έφτασε τους 38 βαθμούς, ενώ ο δε Αστέρας έμεινε στους 57. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η ήττα να του κοστίσει στο πώς θα μπουν οι τέσσερις ομάδες στα πλέι οφ.
Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Θανασακούδης (Μακεδονίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος (70' Ζαχαράκης), Παντίδος, Κούρντι, Ντούνης, Κολοβός (65' Λάσνικ), Αραβίδης, Γιάννου (78' Καμπάνταης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΕΡΓΕΤΗΣ): Μπαντής, Κοντοές (46' Λουί), Γκόιαν, Σέτι (70' Μπαράλες), Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Βάλντο (60' Ντε Μπλάσις), Ουσέρο, Χουάνμα, Καράσκο

Γκολ: 6' Γιάννου, 29' Αραβίδης, 42' Ντούνης

Κίτρινες κάρτες: 35' Παντίδος / 19' Γκόιαν, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες: -
Keywords
Τυχαία Θέματα