Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στον ΙΣΑ

Την Παρασκευή εγκαινιάζεται το νέο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για τους άπορους, που δημιούργησαν από κοινού η ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής «Αποστολή» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Το ιατρείο, στο οποίο θα προσφέρουν υπηρεσίες γιατροί εννέα ειδικοτήτων, θα στεγάζεται στον 3ο όροφο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις εννέα

το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι. Οι εθελοντές γιατροί θα μπορούν να συνταγογραφούν, ενώ θα γίνεται και εμβολιασμός παιδιών και ενηλίκων.

Εξάλλου, η Αρχιεπισκοπή προσφέρει υπηρεσίες υγείας και σε ενορίες, όπου γιατροί με την κινητή μονάδα παροχής υγείας εξετάσουν τους πολίτες.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει την προσφορά του το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αρχιεπισκοπής στον Ταύρο, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ σχεδιάζεται η λειτουργία άλλων δύο παντοπωλείων, το ένα στην Καλλιθέα και το άλλο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ή της Ηλιούπολης.

Παράλληλα στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία δύο χώρων φιλοξενίας αστέγων, ενός ξενώνα φιλοξενίας γερόντων στο Βαρνάβα, μίας μονάδας φροντίδας αυτιστικών παιδιών στην Αθήνα και ενός κέντρου φροντίδας πασχόντων απο νεοπλασματικές ασθένειες και των συγγενών τους, το οποίο βρίσκεται στη φάση του διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα