Ντροπιαστική ήττα

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να ηττηθεί εκ νέου από τα Νησιά Φερόε, αυτή τη φορά με 2-1 και να αποχαιρετήσει την περίπτωση πρόκρισης στο Euro του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Είναι βέβαιο πως αυτή η νέα ήττα από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Νησιών Φερόε στο Τόρσχαβν θα φέρει τριγμούς στο εθνικό μας συγκρότημα, οικονομική στενότητα στην ΕΠΟ

και το κυριότερο απ΄όλα δύσκολες κληρώσεις στα επόμενα τουρνουά καθώς η Ελλάδα θα κατρακυλήσει κι άλλο στην κατάταξη της FIFA. Το σίγουρο είναι πως για πολλά χρόνια θα θυμόμαστε αυτή τη...μαύρη βραδιά στα μακρινά Νησιά με την στάμπα πως αποκλειστήκαμε από έναν δάσκαλο, ένα ξυλοκόπο, έναν οδοποιό, οι οποίοι μας νίκησαν δύο φορές και μας έστειλαν σπίτι μας.

Η Εθνική του Μαρκαριάν ταξίδεψε στο Τόρσχαβν με σκοπό να παίξει ένα από τα τελευταία χαρτιά για την πρόκριση στο Euro 2016, τελικά δέχθηκε μια ακόμη «σφαλιάρα» και επιστρέφει πίσω ντροπιασμένη.

Χάνσον (32') και Όλσεν (70') υπέγραψαν τον οδυνηρό αποκλεισμό της Ελλάδας, που είχε δύο δοκάρια, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά δεν έχει καμμία απολύτως δικαιολογία για το 2-1 που τελειώνει κάθε ρεαλιστική κουβέντα για παρουσία στα μπαράζ.

Ο Παπασταθόπουλος απλά μείωσε στο 84', πετυχαίνοντας μόλις το δεύτερο τέρμα της «γαλανόλευκης» σε έξι αναμετρήσεις στα προκριματικά η οποία παραμένει τελευταία στον όμιλο της!

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Ρουμανία 14 (7-1)
2. Β. Ιρλανδία 13 (8-4)
3. Ουγγαρία 11 (5-3)
4. Νησιά Φερόε 6 (4-8)
5. Φινλανδία 4 (5-8)
6. Ελλάδα 2 (2-7)

Φινλανδία - Ουγγαρία 0-1
(82' Στίμπερ)

Νησιά Φερόε-Ελλάδα 2-0
(32' Χάνσον, 70' Όλσεν)

Β. Ιρλανδία-Ρουμανία 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα