Η Μαδρίτη...στις φλόγες

Η ώρα των προημιτελικών στο Champions League έφτασε. Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «8» διεξάγονται απόψε το βράδυ, με την Ατλέτικο και τη Ρεάλ να κοντράρονται στο «Βιθέντε Καλντερόν», την ίδια ώρα που η Γιουβέντους θα φιλοξενεί τη Μονακό στο Τορίνο.

Έντεκα μήνες μετά τη συνάντησή τους στον τελικό, Ατλέτικο και Ρεάλ μονομαχούν δύο γύρους νωρίτερα στο Champions League. Και μπορεί η ομάδα του Κάρλο

Αντσελότι να είχε χαμογελάσει τελευταία τον περασμένο Μάιο κατακτώντας στην παράταση το δέκατο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά αυτή του Ντιέγκο Σιμεόνε της έχει πάρει τον αέρα. Οι «ροχιμπλάνκος» σε έξι παιχνίδια την φετινή περίοδο μετρούν τέσσερις νίκες. Δύο στο πρωτάθλημα (1-2, 4-0), μια στο Κύπελλο όπου και απέκλεισαν τη Ρεάλ (2-0, 2-2) και άλλη μία στο Σούπερ Καπ, το οποίο και κατέκτησαν (1-1, 1-0).

Στο πρωτάθλημα, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος η Ατλέτικο ετοιμάζεται δεν προλαβαίνει να υπερασπιστεί πλέον τον τίτλο της και το βάρος έχει πέσει, πλέον, στο Champions League, όπου ο Σιμεόνε θα έχει την ευχέρεια να παρατάξει πλήρη σύνθεση, όπως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον ομόλογό του, Κάρλο Αντσελότι.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η μεν Γιουβέντους έχει 12 χρόνια να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League και η Μονακό 11.

Η "Μεγάλη Κυρία" έχει την απουσία του τραυματία Πογκμπά, όπως και των Κάσερες, Ασαμόα, Μαρόνε και Ρόμουλο ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Πίρλο και Μπαρτζάλι. Η Μονακό, που δίνει μάχη στη Ligue 1 για να είναι παρούσα και στο επόμενο Champions League, απειλεί να προσθέσει τη «Γιούβε» στη λίστα των μεγάλων φετινών θυμάτων της μετά την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Νοκ άουτ είναι ο Τραορέ, αμφίβολος ο Μπακαγιόκο, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον πολύπειρο Τουλαλάν.

Σέντρα στις 21:45

Τηλεοπτική μετάδοση:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports2

Γιουβέντους-Μονακό Novasports1

Keywords
Τυχαία Θέματα