Η «μάχη» της Βουλής

Μεένταση και διαξιφισμούς ολοκληρώθηκεαργά χθες το βράδυ η στην προ ημερησίαςδιάταξης συζήτηση στη Βουλή για τηνπορεία της διαπραγμάτευσης.

Θεοδωράκης: «Θα στηρίξουμε τη συμφωνία»

"ΤοΠοτάμι θα στηρίξει μια συμφωνία που θαέχει την υπογραφή της κυβέρνησης καιτων εταίρων" τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκηςυπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχειχάσει πολύτιμο χρόνο. Ο επικεφαλής τουΠοταμιού επεσήμανε πως οι μισοί πολίτεςλένε στις τελευταίες δημοσκοπήσεις

ότιη κυβέρνηση διαπραγματεύεται λάθος.
"Ο κόσμος θέλει έντιμη συμφωνία καιδεν τον πειράζει αν κάποια από ταπροεκλογικά σας ψέματα παραμεριστούν"υπογράμμισε.

Κουτσούμπας: «Η πρόταση των δανειστών είναι Αρμαγεδδών»

«Ολαός βρίσκεται στη μέγγενη του εκβιασμούνα διαλέξει το σχέδιο Γιούνκερ ή τοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο ΓενικόςΓραμματέας του Κομμουνιστικού ΚόμματοςΔημήτρης Κουτσούμπας, προσθέτοντας ότι"η πρόταση των δανειστών είναι Αρμαγεδδών,ενώ- όπως είπε- η ελληνική , είναι νέο,επώδυνο μνημόνιο. "Τη στιγμή που ζητάτεαπό τον λαό να πληρώνει φόρους, τοκεφάλαιο μένει στο απυρόβλητο"υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνησηκοροϊδεύει ωμά τον λαό.

Καμμένος: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση»

«Ήρθεη ώρα να υπάρξει μία εθνική γραμμή γιατέλος στις εντολές των δανειστών»δήλωσε ο πρόεδρος των ΑνεξάρτητωνΕλλήνων Πάνος Καμμένος, προσθέτονταςπως "ή θα προχωρήσει η ελληνική πρότασηή ας αναλάβουν τις ευθύνες τους εκείνοιπου θα έχουν δυναμιτίσει την προσπάθεια"."Στηρίξαμε και στηρίζουμε την κυβέρνησητου Αλέξη Τσίπρα μέχρι να αποκτήσουμεξανά την εθνική μας κυριαρχία" επεσήμανεο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως η πρότασήμας δεν είναι μνημόνιο αλλά η απελευθέρωσητης χώρας".

Βενιζέλος: «Δυστυχώςη χώρα θέλει νέο Μνημόνιο»

«Δυστυχώςη χώρα θέλει νέο δάνειο, νέο μνημόνιο»,τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΕυάγγελοςΒενιζέλος και διερωτήθη "αν υπάρχεισχέδιο ή απλά τρώμε τον χρόνο πιστεύονταςότι τον κερδίζουμε". "ΤοmailΧαρδουβεληείναι παιδική εκδρομή σε σύγκριση μετη συμφωνία του τρόμου των 47 σελίδωντης κυβέρνησης" υπογράμμισε ο κ.Βενιζέλος και έκανε λόγο για απόλυτοστρατηγικό εγκλωβισμό της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα