Η Μ. Αποστολάκη στον ΑΘΗΝΑ984

Η ανεξάρτητη βουλευτής, Μιλένα Αποστολάκη, μίλησε στις 20/3 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Για το νέο πρόεδρο του ΠαΣοΚ, τις δηλώσεις Λοβέρδου για τους διαγραφέντες και την επιστροφή της στο ΠαΣοΚ, μεταξύ άλλων είπε:

* Για το νέο πρόεδρο του ΠαΣοΚ,
Ευάγγελο Βενιζέλο:

«Τίποτα δεν είναι ίδιο με χτες. Η χώρα μας δεν είναι η ίδια, οι πολίτες -με δραματικό τρόπο-, δεν είναι οι ίδιοι, η ζωή τους δεν είναι η ίδια. Έχει επιδεινωθεί δραματικά η καθημερινότητά τους, αλλά ούτε το ΠαΣοΚ είναι ίδιο πια. Και η απόφασή του για μια νέα αρχή είναι μια μικρή -μέσα στα σημερινά αδιέξοδα- αχτίδα αισιοδοξίας για τον τόπο. Είμαι από εκείνους που πιστεύουν βαθιά ότι η προσπάθεια κάποιων να διαχωρίσουν την κοινωνία και τη ψήφο της σε μνημονιακή και αντιμνημονιακή, εκτός από βαθιά διχαστική, είναι αποπροσανατολιστική και επικίνδυνη σε ό,τι αφορά την κοινή προσπάθεια να υπερβούμε την κρίση...».

* Για τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου για τους διαγραφέντες:

«Ο κ. Λοβέρδος είναι φίλος μου. Δώσαμε πολλές μάχες μαζί στο παρελθόν. Αντιλαμβάνομαι την φόρτισή του, εξέφρασε την άποψή του. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει μια άλλη άποψη, κάποιος πολίτης μπορεί να έχει μια άλλη άποψη, κάποιος άλλος συνάδελφος μπορεί να έχει μια άλλη άποψη. Δε νομίζω ότι η κρισιμότητα των ωρών, σε σχέση με το μέλλον της χώρας... Το ζήτημα της παράταξης προφανέστατα δεν το προτάσσω και δεν το προτάσσει κανείς. Κανέναν δεν ενδιαφέρει πρωτίστως πώς θα πάει το ΠαΣοΚ στις εκλογές, τι θα κάνει το κόμμα. Το ζήτημα είναι η πορεία της χώρας, η οποία συνδέεται με την πορεία της παράταξης, μια που πιστεύω ότι η σταθεροποίηση -πολιτική και εκλογική- του ΠαΣοΚ είναι συνδεδεμένη και μπορεί να συνδυαστεί με την ανάκαμψη της χώρας...».

* Για ενδεχόμενη επιστροφή της στο ΠαΣοΚ:

«Αυτό είναι καταγεγραμμένο. Η δήλωσή μου είχε τα χαρακτηριστικά της απόλυτης στράτευσής μου σε αυτή τη νέα αρχή και αυτή τη νέα προσπάθεια».
«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα