«Η επαναδιαπράγματευση μας τελείωσε»

Σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση των τριών κομμάτων εξαπέλυσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας την χθεσινή ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό ως γενικό πωλητήριο της Ελλάδας. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά
για ανεύθυνη προεκλογική τακτική, υποστήριξε ότι είπε ψέμματα στον ελληνικό λαό προκειμένου να έρθει στην εξουσία. «Η επαναδιαπράγματευση μας τελείωσε το βράδυ της 17ης Ιουνίου. Όποιος την πίστεψε την πάτησε. Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται είναι η δική σας φιλοσοφία», σημείωσε ο Α. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για συγκυβέρνηση μεγάλου συμβιβασμού που οδηγεί στην πιο λάθος συνταγή.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας η παραδοχή του ίδιου του πρωθυπουργού ότι το πρόγραμμα σύγκλισης ξέφυγε από τους στόχους αποτελεί την παραδοχή της απόλυτης χρεοκοπίας.

«Θέτετε ως προϋπόθεση για τις διαρθρωτικές αλλαγές τη συνέχεια της επιτάχυνσης του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης δηλαδή της ύφεσης και της κατακρήμνησης μέχρι εξαντλήσεως του τόπου», σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Η παραδοχή του νέου υπουργού Οικονομικών ότι δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα αποτελεί το καταστροφικό δόγμα της νέας κυβέρνησης»
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα