Η OTOE υπερ της ανακεφαλαιοποίησης του ΤΤ

Tον αγώνα των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στηρίζει η ΟΤΟΕ, με σημερινή της ανακοίνωση της, "απαιτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας και τη συνέχιση της λειτουργίας της".

Στην κατεύθυνση αυτή συμμετέχει στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΤΤ τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

στις 13:00, ενώ συμμετέχει στην τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ την προσεχή Τετάρτη 19/12 από τις 12:15 έως τις 15:15 και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, "ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που αφορά στο Φορολογικό Νομοσχέδιο, στις απολύσεις και στην ισοπέδωση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων και στην ύφεση, τη λιτότητα και το ξεπούλημα θεμελιακών τομέων της δημόσιας περιουσίας", όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.

"Είναι υπόθεση και δική μας να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην άδικη και ισοπεδωτική φορολογική επιδρομή στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους, που έχει εξαπολύσει η Κυβέρνηση με την έγκριση της Τρόικας. Είναι υπόθεση και δική μας να διαμαρτυρηθούμε, γιατί αφήνονται για μια ακόμα φορά στο απυρόβλητο οι φοροφυγάδες και οι φοροκλέφτες του συστήματος, οι οποίοι είτε λόγω κυβερνητικής αδράνειας, είτε λόγω κυβερνητικής ανικανότητας αντικειμενικά προστατεύονται", αναφέρει μεταξύ άλλων η ΟΤΟΕ.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα