Γιορτή και πρωτιά στο ΣΕΦ

Στο ΣΕΦ οι προετοιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού είναι πυρετώδεις, με τους φίλους των ερυθρόλευκων να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ερυθρό Αστέρα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα ανταπόδιδοντας τη θερμή φιλοξενία του Βελιγραδίου.
Όμως εκτός από τα γιορτινά υπάρχει και ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρωτιά
στον όμιλο, στις 21:45, ΝΕΡΙΤ, με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου χρειάζεται τη νίκη ή ήττα με διαφορά μέχρι και 5 πόντους για να τερματίσει στην πρώτη θέση. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά από πολύ καιρό είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τον Ματ Λοτζέσκι στη διάθεση του αλλά και τον Δημήτρη Κατσίβελη. Αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να πάρουν κανονικά χρόνο συμμετοχής ενώ από την άλλη μεριά, Πρίντεζης και Παπαπέτρου δεν υπολογίζονται. Όσον αφορά την υποδοχή των Σέρβων, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν στήσει ένα πολύ όμορφο σκηνικό και ένα τεράστιο κορεό αναμένεται να καλύψει όλο το ΣΕΦ. Εκείνο το οποίο πρέπει να προσέξει όμως ο Ολυμπιακός είναι να μην παρασυρθεί από την εορταστική ατμόσφαιρα και να παραμείνει συγκεντρωμένος για 40 λεπτά.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Μπόρις Ρίζικ, ο Πιότρ Παστούσιακ και Νταβίτν Ρομάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα