Ολοκληρώθηκε ο Ημιμαραθώνιος

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ο 2ος ημιμαραθώνιος δρόμος της Αθήνας. Όλοι οι συμμετέχοντες βρίσκονται στο Ζάππειο για να λάβουν τα αναμνηστικά της συμμετοχής τους.Η κυκλοφορία σε Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, αποκαθίσταται σταδιακά. Οι υπόλοιποι δρόμοι έχουν ανοίξει.

Ο Χρήστος Πούλιος του Παναθηναικού έκοψε πρώτος το νήμα στο Ζάππειο, με δεύτερο τον Γιώργο Καραβίδα

της ΑΕΚ και τρίτο τον Αντώνη Παπαδημητρίου του Άρη. Ο νικητής δήλωσε: "ήταν μια ωραία και ασφαλής διαδρομή. Μας δυσκόλεψε η ζέστη. Τα 21 χιλιόμετρα δεν έχουν καμμία σχέση με τα 42, όπου χρειάζεται περισσότερη ψυχή και υπομονή".Στις γυναίκες πρώτευσε η Μάγδα Γαζαία της Ζακύνθου.

Η νικήτρια δήλωσε: "ήταν πολύ όμορφη διοργάνωση, αγγίζει την κλασσική διαδρομή. Χρειαζόταν η Αθήνα, ένα τέτοιο αγώνα την Άνοιξη για να γεμίσει η πόλη χαμόγελα". Δεύτερη η Ντενίζ Δημάκη του Ιλισού και τρίτη η Παναγιώτα Βλαχάκη.

Στα 3 χιλιόμετρα νικητής ήταν ο Διομήδης Μπακατσέλο της Ηλιούπολης. Δεύτερος ο Ξυπολιτίδης του Πανελληνίου και τρίτος ο Χρήστος Παπαγιάννης. Στις γυναίκες πρώτευσε η Αλεξάνδρα Ανυφαντή και ακολούθησε η 14χρονη Έλενα Βουβούτση.

Στις 10.45 πήραν σειρά οι αθλητές των Special Olympics, που τερμάτισαν στα 600 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα