Γιόρτασε ο Αθανασιάδης

Αθανασιάδης, Περέιρα και Μακ συνεχίζουν να.... εκτελούν και ο Δικέφαλος "καθάρισε" με 3-0 τη Νίκη Βόλου. Σοκ με Τζαβέλλα, μένει ένα μήνα έξω.Με πατημένο το γκάζι επέστρεψε ο ΠΑΟΚ από τη διακοπή του πρωταθλήματος και κέρδισε εύκολα τη Νίκη Βόλου στην άδεια Τούμπα. Ο Αθανασιάδης (γιόρτασε το νέο τετραετές συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο) και οι Περέιρα, Μακ πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης
και..,. έσυραν στο πάρτι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κόντρα στη νεανική ομάδα του Βλουτ που έδειξε κάποιες επιθετικές αρετές, αλλά αμυντικά ήταν πολύ αδύναμη.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, κατάφεραν να "τελειώσουν" την υπόθεση νίκη με το που άρχισε το δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα ο Αναστασιάδης να δώσει ανάσες και σε Σαλπιγγίδη, Τζιόλη ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ντιναμό Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη.

Η κακή είδηση για τους γηπεδούχους ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας (46' λ.τ. Κατσικάς), Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης (76΄ Μάρτενς), Μακ, Περέιρα. Σαλπιγγίδης (64' Τζανδάρης), Αθανασιάδης

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Σωτηράκος (24' Μαχλελής), Ίβενς, Αργύρης, Μαρινάκης, Μέτσε, Λάουξ, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51' Σταμπολζίεφ), Κοτσαρίδης, Σκούρτης (83' Κορέτα)

Γκολ: 22' Αθανασιάδης, 47' Περέιρα, 80' Μακ (πεν.)

Κάρτες: 56' Αθανασιάδης, 63' Αργύρης
Keywords
Τυχαία Θέματα